Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

begrafenissen de clerck

Begrafenissen De Clerck is sedert de jaren 30 en gedurende vier generaties een gevestigde zaak in Lokeren. Stichter Edgard De Clerck zijn zoon Alfons en de huidige zaakv.


Begrafenissen De Clerck Lokeren

Wij regelen samen met u de begraafplaats plaats van uitstrooiing of opbaring en bezorgen u alle nodige informatie.

. Afhankelijk van uw wensen begeleiden wij u stap per stap voor een vlot verloop van de begraving of crematie. Begrafenissen De Clerck is sedert de jaren 30 een gevestigde zaak in LokerenDrie generaties. Roger De Clerck Geboren te. Echtgenote van de heer Jacques Maes.

Begrafenissen De Clerck is sedert de jaren 30 en gedurende vier generaties een gevestigde zaak in Lokeren. Bied uw rouwbetuigingen aan. Eric De Clerck en zijn echtgenote Chantal worden momenteel bijgestaan door hun. Hier bent u als familie alleen omringd door de beste zorgen.

Ronse 11 april 1932. Uitvaartcentrum-vanlentbe Met dank aan zijn huisartsen dr. Samen met u verzorgen wij voor elke overledene en diens nabestaanden een passend en persoonlijk afscheid met respect voor elke levensopvatting. Begrafenissen De Clerck Brugstraat 16 9160 Lokeren tel.

Weduwe van Gerard De Lauwer. De Clerck Begrafenissen Brugstraat 16 9160 Lokeren. Brugstraat 16 9160 Lokeren Belgium. Edgard De Clerck stichtte de zaak en werd opgevolgd door zijn zoon Alfons die op zijn beurt de fakkel doorgaf aan zijn zoon Eric.

Begrafenissen De Clerck is sedert de jaren 30 en gedurende vier generaties een gevestigde zaak in Lokeren. Vaerman-Sale Frankrijkstraat 11A 9290 Berlare. Daarom kunt u via deze pagina ook online uw deelneming overbrengen aan de nabestaanden van de overledene. Mevrouw Chantal De Clerck.

Er is zoveel te doen er zijn zoveel vragen. Begrafenissen De Clerck Lokeren. Zijn zoon en schoondochter Chiana Renzo Rentiens in uitvaartcentrum Van Lent Bleekmeersstraat 62 Lokeren Sterrestraat 139 - 9160 Lokeren Daarna volgt de asverstrooiing op donderdag 3 juni 2021 om 1330 uur. Begrafenissen De Clerck 2021 - Ondernemingsnummer 0430 679 010 Website door dynam-ITdynam-IT.

Edgard De Clerck stichtte de zaak en werd opgevolgd door zijn zoon Alfons die op zijn beurt de fakkel doorgaf aan zijn zoon Eric. 57 likes 1 talking about this 2 were here. Begrafenissen De Clerck wil u hierbij bijstaanWe hebben ons eigen rouwcentrum met begroetingsruimte en zalen voor uitvaarplechtigheden en rouwmaaltijden. U heeft de keuze om de overledene te begraven of te cremeren.

Hiervoor moet u enkel het formulier onderaan deze pagina invullen met een persoonlijke boodschap of troostende woorden. Galle alsook aan Kristof Neirynck van AVN Thuisverpleging voor de goede zorg en steun. Bekijk alle rouwberichten Uitvaartcentrum Van Lent in Lokeren en Gent Uw uitvaart onze zorg. 24 januari 1932 Overleden te.

Bekijk alle contactgegevens directieleden en financiële kerncijfers van Begrafenissen De Clerck BE 0430679010 uit Lokeren 9160. Herdenkingsruimte rouwbetuiging Chantal De Clerck maandag 15 november 2021. Van Borgerhout Antwerpen 2140 België. De HeerLassaux Albert.

Aansluitend zal de urne van Lucien Volgens de wens van Lucien zal het afscheidsmoment plaatsvinden in beperkte kring. Begrafenissen Bruyland Leopoldlaan 27 9300 Aalst. Begrafenissen De Clerck is sedert de jaren 30 en gedurende vier generaties een gevestigde zaak in Lokeren. U kan een laatste groet brengen aan de urne van Paul op de stedelijke begraafplaats.

Hier dragen we verder zorg. Begrafenissen De Clerck Brugstraat 16 9160 Lokeren tel. Edgard De Clerck stichtte de zaak en werd opgevolgd door zijn zoon Alfons die op zijn beurt de fakkel doorgaf aan zijn zoon Eric. Edgard De Clerck stichtte de zaak en werd opgevolgd door zijn zoon Alfons die op zijn beurt de fakkel doorgaf aan zijn zoon Eric.

Woonachtig te Antwerpen 2018 België Geboren te Deurne Antwerpen 2100 België op donderdag 7 april 1960. Jose De Wit weduwe van Alfons Puttemans. Geen storende of afleidende factoren. Het regelen van een overlijden is pijnlijk moeilijk.

Overleden te Antwerpen 2018 België op zondag 14 november 2021 op 61 jarige leeftijd. 17 december 2021 Begrafenis informatie. De liefdevolle zorg en steun. Huis Jozef Brugstraat 92 9160 Lokeren.

07062021 Hottat Begrafenissen - Crematies. Eric De Clerck en zijn echtgenote Chantal worden momenteel bijgestaan door hun. Overleden te Vilvoorde op 12 mei 2021. Moeder van Bernard De Clerck Gino en Nancy De Clerck De Vogel.

Van de Velde Dirk Ten Bos 12 9100 Nieuwkerken-Waas. De familie neemt in intieme kring afscheid. Dit alles volgens onze visie die we reeds jarenlang onderhouden en uitbreiden. Wij bezorgen uw boodschap aan de nabestaanden.

18 december 1933. Verdriet kan draaglijker worden met steun van anderen. Hier kan u uw medeleven getuigen aan De Heer Lassaux Albert en de familie. Begrafenissen De Clerck is sedert de jaren 30 en gedurende vier generaties een gevestigde zaak in Lokeren.

Begrafenissen De Clerck is sedert de jaren 30 en gedurende vier generaties een gevestigde zaak in Lokeren. Woonachtig te Machelen Brab Betuig uw medeleven. Koffietafels met smaak. Of van alle andere bedrijven uit de sector Begrafenisondernemingen.

Op deze bovenverdieping kan u de rust terugvinden. Wij heten u hartelijk welkom bij HUISJOZEF METSMAAK. We bespreken uw wensen en geven op die manier stap voor stap de uitvaart vorm. Edgard De Clerck stichtte de zaak en werd opgevolgd door zijn zoon Alfons die op zijn beurt de fakkel doorgaf aan zijn zoon Eric.

Gentdam 64 - 9160 Lokeren Rouwadressen. Edgard De Clerck stichtte de zaak en werd opgevolgd door zijn zoon Alfons die op zijn beurt de fakkel doorgaf aan zijn zoon Eric. Wachtebeke 26 november 2021.


Het Belang Van Limburg In 2021 Eeuwige Liefde Dik Dik Zuster

Posting Komentar untuk "begrafenissen de clerck"